MicroMagazin Basic

Soft Magazin - MicroMagazin Basic

  • Share

Produs nou

490,00 lei fara TVA

583,10 lei cu TVA

Soft magazin cu vanzare optimizata pentru TouchScreen, Vanzare cu cititor cod bare, Raportul vanzarilor, Controlul Angajatilor

Descarca   Update     FireBird32    FireBird64    TeamViewer 11

More details

product description

    Softul de magazin MicroErp , modulul MicroMagazin Basic, este un segment dintr-un program de gestiune ce deserveste magazinelor mici ce doresc sa faca o vanzare mai usoara folosind un Sistem POS sau un simplu computer impreuna cu o casa de marcat si un cititor de coduri de bare.

    Softul de magazin MicroERP va ofera posibilitatea dezvoltarii unui nomenclator de produse foarte mare, nemaifiind necesara memorarea codurilor de produse PLU ce trebuiesc tastate pe casa de marcat. Totodata cu inregistrarea listei de articole in aplicatia de gestiune si vanzare, operatorul are posibilitatea de a asocia coduri de bare articolelor care beneficiaza de asa ceva. Produsele care nu au cod de bare, vor putea fi pozitionate pe ecranul touchscreen si astfel vor fi selectate manual in softul de magazin in momentul vanzarii. 

    Softul nostru de magazin, MicroERP , este integrat cu majoritatea caselor de marcat (Datecs, Aclas, Activa, Eltrade, Tremol, Zeka, Orgtech,Optima, Novitus, Partner etc..) , majoritatea cantarelor ce comunica cu calculatorul (dibal, cas, digi, sws, aclas, microsif,mettler etc..) si functioneaza perfect cu orice monitor touchscreen si orice cititor de coduri de bare, indiferent de natura interfetei acestora (usb, rs232)

       

Produse similare

SUS