MicroMagazin Basic

MicroMagazin Basic

  • Share

Produs nou

490,00 lei fara TVA

583,10 lei cu TVA

Vanzare optimizata pentru TouchScreen, Vanzare cu cititor cod bare, Raportul vanzarilor, Controlul Angajatilor

Descarca   Update     FireBird32    FireBird64    TeamViewer 11

More details

product description

    Aplicatia MicroErp , modulul MicroMagazin Basic, este o aplicatie ce deserveste magazinelor mici ce doresc sa faca o vanzare mai usoara folosind un Sistem POS sau un simplu computer impreuna cu o casa de marcat si un cititor de coduri de bare.

    Softul de magazin MicroERP va ofera posibilitatea dezvoltarii unui nomenclator de produse foarte mare, nemaifiind necesara memorarea codurilor de produse PLU ce trebuiesc tastate pe casa de marcat. Totodata cu inregistrarea listei de articole in softul de vanzare, operatorul are posibilitatea de a asocia coduri de bare articolelor care beneficiaza de asa ceva. Produsele care nu au cod de bare, vor putea fi pozitionate pe ecran si astfel vor fi selectate manual in momentul vanzarii. 

    Softul nostru de magazin, MicroERP , este integrat cu majoritatea caselor de marcat (Datecs, Aclas, Activa, Eltrade, Tremol, Zeka, Orgtech,Optima, Novitus, Partner etc..) , majoritatea cantarelor ce comunica cu calculatorul (dibal, cas, digi, sws, aclas, microsif,mettler etc..) si functioneaza perfect cu orice monitor touchscreen si orice cititor de coduri de bare, indiferent de natura interfetei acestora (usb, rs232)

       

Produse similare

SUS