MicroRestaurant Basic

MicroRestaurant Basic

  • Share

Produs nou

690,00 lei fara TVA

821,10 lei cu TVA

Vanzare TouchScreen cu harta meselor Raportul Vanzarilor Controlul Angajatilor Raport Email

Descarca    UPDATE     FIREBIRD32    FIREBIRD64    TEAMVIEWER 11

More details

product description

Softul de restaurant micro restaurant basic este unul din cele mai bine optimizate programe de vanzare pentru restaurant de pe piata. Aplicatia va ofera posibilitatea inregistrarii unui numar foarte mare de produse in baza de date si tot odata va permite sa configurati interfata touchscreen pentru produse pe gurpe si subgrupe in asa fel incat sa puteti efectua o vanzare pe sistemul pos cat mai usor.

Aplicatia micro restaurant basic este o aplicatie de restaurant gandita sa ofere cele mai bune rapoarte de vanzari periodice pe produse , categorii de produse, subcategorii de produse , ospatari, furnizori dar si rapoarte de profit.

Avand o experienta pe piata de peste 10 ani softl de restaurant micro erp este integrat cu toate casele de marcat de pe piata si functioneaza cu orice imprimanta de sectie sau imprimanta de note de plata si comanda existenta la ora actuala. Avand acest beneficiu aplicatia poate trimite comenzile ospatarilor pe departamente cum ar fi : bar, bucatarie, pizzerie, depozit , etc..

Acest soft de restaunt este un foarte bun partener de afacere, punand la dispozitia businessului dumneavoastra si o metoda foarte simpla de a verifica vanzarile online in orice momentul al zilei si posibilitatea de a le exporta in excel sau pdf

Specificatii

Vanzare cu interfata touchscreen

Compatibil windows 7, 8, 10

Compatibil cu orice imprimanta de sectie si/sau imprimanta de note de plata si comanda

Compatibil cu orice casa de marcat

Integrat FiscalNet

Compatibil regim lucru BackOffice

Posibilitate arajare mese 

Posibilitate Catalogare Produse

Raport de vanzari periodic

Compatibil pos all in one (pe windows 7, 8, 10 )

Produse similare

SUS