Latest posts

Popular posts

De 12 ani solutii POS HoReCa exceptionale!

De 12 ani solutii POS HoReCa exceptionale!

Posted in: POS Horeca
April 12th 2018
3431 Views
Liked

POS HoReCa este unul din principalii distribuitori al Softului de gestiune si vanzare MicroERP. 
De peste 12 ani solutiile noastre pos integrate au fost bazate pe un parteneriat de succes alaturi de EconMedia, dezvoltator al programului de gestiune si vanzare MicroERP. 
    Acest soft de contabilitate primara si vanzare dispune de o buna integrare cu sistemele pos si, de asemenea, mai beneficiaza si de o interfata touchscreen foarte prietenoasa.
    Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul IT si Software, POS HoReCa va pune la dispozitie un serviciu avansat de integrare a echipamentelor IT si Software impreuna cu majoritatea caselor de marcat de pe piata.
    Pe site-ul poshoreca.ro veti gasi o gama  variata de produse destinate segmentului de contabilitate primara si vanzare al afacerii dumneavoastra.

    Indrumari

    Sistemele integrate pe care le punem la dispozitia clientilor pot varia in functie de bugetul acestora; de exemplu, pentru un magazin mic, cu o afacere mai restransa, se recomanda categoria de solutii pos integrate, unde se regasesc echipamente pos formate din: calculator sh sau refurbished , monitor touchscreen sau monitor lcd, cititor coduri bare  si soft de gestiune si vanzare sau soft de vanzare pentru magazin.

   Tot aici veti gasi si solutii pos pentru magazine mari , solutii ce pot beneficia de avantajul integrarii cu cantare electronice omologate si verificate metrologic ce pot comunica cu sistemul pos si, implicit, cu softul de magazin, cantare cu etichete, cantare incastrabile si dispozitive mobile de receptie marfa si inventariere. Aceste module profesionale pos au fost deja integrate de noi in foarte multe magazine din tara impreuna cu softul de gestiune si vanzare sau doar cu softul de vanzare pentru magazin, dupa caz.
    De asemenea, pentru o afacere de tip restaurant, cofetarie, fastfood, catering sau hotel, POS HoReCa va ofera posibilitatea de a selecta o gama variata de sisteme integrate, in functie de bugetul alocat pentru dotarea punctului de lucru.
    Va recomandam sa luati in considerare si produsele sh sau refurbished, deoarece si acestea beneficiaza de aceeasi politica de service si garantie ca si produsele noi. Atat imprimantele termice sau imprimantele de sectie, cat si calculatoarele , monitoarele touchscreen si cititoarele de coduri de bare, au fost testate si verificate inainte de a fi puse la vanzare. De-a lungul timpului, numarul integrarii sistemelor pos sh impreuna cu softul de magazin si softul de restaurant micro erp a crescut foarte mult, la fel si increderea noastra si a clientilor nostri in aceste echipamente pos refurbished sau second hand.

   La dispozitia dumneavoastra

    In cazul in care doriti sa va oferim consultanta in ceea ce priveste alegerea unui soft de magazin , soft de restaurant, program de gestiune si vanzare sau chiar a unui intreg ecosistem it , networking si software va recomandam sa solicitati acest lucru la rubrica de contact , la adresa de mail office@poshoreca.ro sau la numarul de telefon  0746274585

Leave a comment

Log in to post comments

SUS